Dowiedz się więcej O naszym menu
Dania z woka
-
Pad Med Mamuang
Chrupiące warzywa (marchewka, cebula, papryka) orzechy nerkowca, jabłko, kolendra w sosie sweet chilli podawane z ryżem jaśminowym -
Pad Maphrao
Ryżem jaśminowym z kolbami kukurydzy cebulą, fasolką grzybami, liśćmi limonki, mleczkiem kokosowym -
Oferta specjalna
Smażony Makaron
Makaron pszenny smażony na woku z sosem sojowo-ostrygowym, papryką, cebulą, cukinią, kiełkami fasoli mung, bambusem i groszkiem -
Tajski Makaron
Makaron ryżowy z tajska bazylią z wyrazistą nutą anyżu i cynamonu, słodka chrupiąca fasola, cebula, chilli. -
Nowość
Tha Bowl
makaron ryżowy smażony na woku z jajkiem, kiełkami fasoli mung, cebula, orzechami w tajskim sosie z tamaryndowca słodko-kwaśno-ostry -
Pad Kra Pao
Tajski klasyk. Kra Pao to ceniona ze względu na na swoje walory smakowe praktycznie nie do zdobycia w Europie 'bazylia holy' - często mylona z tajska bazylią. Danie przesmażone na woku z tajskimi sosami 'Kra Pao' fasolą wężową, chilli, czosnkiem i cebulą. Podawane z ryżem jaśminowym i chrupiącym jajkiem. wieprzowina, tofu
Zupy
-
Nowość
Zupa Tom Kha
z bulionem, trawą cytrynową, galangal, liśćmi limonki, boczniakami, cebulą, mleczkiem kokosowym i kolendrą -
Zupa Tom Yum
bulion z trawą cytrynową, galangal, liśćmi limonki, boczniakami, pomidorem, pastą chilli, mleczkiem kokosowym i kolendrą
Curry
Każde curry serwujemy z ryżem.
-
Żółte Curry
z papryką, mini kolbami kukurydzy, bambusem, cebulą, prażonką cebulą i marchewką -
Zielone Curry
z groszkiem zielonym, papryką, fasolką, cukinią i cebulą -
Czerowne Curry
z bambusem, groszkiem zielonym, cebulą i pastą z orzechów ziemnych -
Orzechowe Curry
z bambusem, groszkiem zielonym, cebulą i pastą z orzechów ziemnych
Napoje
-
Lemoniada hibiskus-granat
6,00 zł